donderdag 24 november 2011

Scrap Lay-out van de hondjes

Toch nog even een snel berichtje van waar ik van de week mee bezig ben geweest.
Als inspiratiebron heb ik de 'creatief met foto's' gebruikt van november/december.
Het papier komt van Pixie Glen. Een romantische achtergrond wat eigenlijk niet past bij die twee donderstenen van honden. Maar op deze foto's lagen ze zo lief te slapen dat je je niet kan voorstellen wat voor streken ze kunnen uithalen.
Morgen kan je ze bewonderen in de winkel, waar ze tentoongesteld worden als promotie voor het blad "Creatief met Foto's "Onderstaande heb ik gemaakt van de restjes papier die ik heb overgehouden van de bovenstaande LO.


Een kaart van een koffiezakje, bloemetjes gestansd van echt de kleinste snippers . Een sport om zo weinig mogelijk weg te gooien.
De randjes van het papier uitgeknipt en in 3D op de hoeken van de kaart geplakt , swirls en lintjes en ik vond nog mooie kralen in de tint van de kaart op een stukje ijzerdraad rijgen en door het lint prikken en je hebt een bijzondere kaart.
Dit is een rolletje van de wc-papier, beplakt met een restje papier, zelfgemaakte bloemen en een lintje. Leuk als een kaartje aan een bloemetje

Kerstkaarten


In een hobbyhandig zaten hele leuke knipvellen van snoesje. Te leuk om ze niet te gebruiken dus ben ik , hup al mijn kerstpapier , cuttlebug , lintjes en bloemetjes op tafel en ben ik kerstkaarten gaan maken. En ze zijn toch aardig gelukt.

Bij deze kaart heb ik de letters gestempeld en met 3-D kit opgeplakt en de bloem heb ik bewerkt met distress inkt zoadat het,  in kleur ,één geheel blijft.

Voor deze kaart heb ik een hele witte kaart genomen en deze bewerkt met blauwe distress inkt en daarna de sterren in dezelfde kleur erop gestempeld. Ik had een keer in een engels kaartentijdschrift een kaart gezien met sheets en ik  wilde dat ook een keer uitproberen. De sterretjes zijn houten sterretjes ,gekocht bij Xenos en deze ook weer met dezelfde kleur blauwe inkt bewerkt.

Ook hiervoor heb ik een vierkante kaart gebruikt waarvan ik de voorkant in het midden naar buiten heb gevouwen.
Deze rode kaart heb ik beplakt met kerstpapier die ik nog had liggen en met de cuttlebug  twee labels gestansd die ik op de gevouwen voorkant heb geplakt.
Groene strik voor het kerstgevoel en ook deze is weer klaar om verstuurd te worden

dinsdag 22 november 2011

Twee leuke workschops

Tijdens de Crea Doe twee leuke workshops gedaan. Een kerstkaart maken en de stempel inkleuren met distressink( had ik nog nooit gedaan)  en een tag maken in de stijl van Tim Holtz. Zo gaaf om te doen. Gelijk spulletjes meegenomen om thuis verder te gaan natuurlijk.

Verder veel bezig geweest, tussen de bedrijven door, met scrappen en kerstkaarten maken. De resultaten probeer ik zo snel mogelijk te plaatsen

zondag 13 november 2011

Sinterklaas is weer in het land
Ook al geloven mijn kinderen niet meer , ik vind de Sinterklaastijd altijd heel speciaal. Ik moet me een beetje gedeisd houden van de boys  met het versieren, maar deze dikbuikjes waren te leuk om ze niet te maken. Ze hangen nu nog even in de hobbyzaak waar ik werk, als voorbeeld voor het boekje, gelukspoppetjes haken, waar ik ze uitgehaald heb.

Mijn eerste berichtje

Als jullie dit kunnen lezen dan is het me gelukt om een berichtje te plaatsen.
Ik heb meegedaan aan 'smakelijk eten' van het Nederlandse swappers forum. En ik kreeg een hele mooie swap van Christa. Ik ben nog niet zo heel lang bezig met scrappen (zo net voor de zomervakantie begonnen) en ik vind het elke keer zo knap hoe iemand een lay out in elkaar zet.
Ikzelf had een melkpakdoosje uit de kadoosje gemaakt en deze versierd met papier uit de NitWit Collectie Cookin' Cookies. Zo leuk!!

 De swap van Christa. Is die niet geweldig ,  we hebben gemuld van de pannekoekenMijn swap voor Christa


Ik vind het heerlijk om in mijn eigen werkkamertje bezig te zijn met kaarten rmaken en alles wat met scrappen te maken heeft. Ik denk dat jullie in de toekomst wel meer foto's en projecten zullen zien langs komen op mijn blog.