woensdag 16 mei 2012

lollyswap


Ik heb weer meegedaan met de swap van nederlandse swappers, echt een gave blog. Dit keer was de opdracht een lolly  versieren. Ik kreeg als swapmaatje Sientje toegewezen.  Ik heb van haar de een hele gave versierde lolly als zonnebloem in een veld, een vlag met HOME erop en een heleboel knutselspulletjes gekregen. Ik ben echt super verwend!!!! Ik had voor Sientje twee lolly's versiert met stoffen bloemen die ze als broche kan dragen en natuurlijk ook knutselspulletjes bij haar swap gedaan. Nu deed mijn computer op mijn kamer weer raar. Viel elke keer uit en ik kon net nog alle foto's op stick zetten , alleen ben ik mijn bloemen voor Sientje vergeten. Die houden jullie dus nog van me te goed. Zit dus nu op een laptopje te werken, maar zo lukt het ook.

zaterdag 12 mei 2012

kaart maken met gel

Geweldig om te doen en lekker viezerikken. Het patroontje stond in de laatste magnolia magazine en toen ik deze zag moest ik hem gewoon maken. Het papier en de bloemen komen van de Hobbyvoordeel  en de stempels zijn natuurlijk van magnolia. Tja .... en dan het geviezerik.  In het boekje stond blauwe gel, nou misschien hebben ze dat in Zweden maar ik heb me er blauw aan gezocht. Dus ik gaan mengen en het is gewoon kleurloze gel met blauwe afwasmiddel  geworden. Bracht me weer helemaal terug in mijn jeugd (aai, wat klinkt dat oud) toen we smurfensnot maakten. Kennen jullie dat nog? Dit kaartje lever ik in bij de Hobbyvoordeel waar ze een wedstrijd hebben.
Fijne dag vandaag ...
lieve groetjes Elvira

vrijdag 11 mei 2012

workshop kleuren met cpoic
Welkom aan de nieuwe leden wat leuk dat jullie op mijn blog zijn beland.

Gisteren een workshop kleuren met de copic markers gedaan . Ik kreeg dat maar niet onder de knie en was al geneigd om alles in de kliko te gooien maar dankzij Jolanda van ''t Scraphuis" is het me gelukt om leuke plaatjes in te kleuren. Ik had  bij haar al eens eerder een kleurworkshop gedaan maar dan met Twinkeling en zij legt het zo goed uit. Dank je wel Jolanda voor je goede uitleg(en voor het geduld met mijn vragen) .

Verder nog best wel actief geweest maar dat laat ik jullie de komende dagen wel zien. Ik heb nl. ook meegedaan aan de lollieswap  van de Nederlandse swappers  maar die is vandaag op de post gegaan dus kan ik die nog niet laten zien anders is de verrassing eraf voor mijn swapmaatje.

Lieve groetjes Elvira