woensdag 31 oktober 2012

Een 'zomers' kaartje

Hallo, wat leuk dat je (weer) een bezoekje komt brengen op mijn blog. Dit keer een wat zomers kaartje.
Van de zomer heb ik vier maanden met een brace om mijn nek gelopen vanwege een whiplash. Ik kon mijn hoofd niet draaien en al helemaal niet omhoog en omlaag kijken. Positiefs als ik ben, ging ik er vanuit dat het allemaal goed zou komen. Maar wat was ik blij en supergelukkig toen ik van de fysio een uurtje mijn brace afmocht en iets mocht ondernemen. Als eerste pakte ik mijn potloden en ben ik een afbeelding gaan inkleuren (huishouden kwam wel, hihihihi) Met het inkleuren  was ik wel een uurtje zoet. Dus ik heb heel veel afdrukjes ingekleurd liggen , maar nog geen kaart erbij gemaakt. Die schade ga ik nu inhalen. Maar omdat ze in de zomer zijn ingekleurd, heb ik allemaal vrolijke frisse kleurtjes gebruikt. Vandaar mijn 'zomerse' kaartjes. Raar hè, je past toch je kleurtjes aan aan het jaargetijde. Ik wel tenmiste. Gelukkig heb ik nog een paar verjaardagen in het verschiet , kan ik ze daar mooi voor gebruiken.
 
Ik hou erg van de wee-stamps. Ik vind ze zo 'cute'. Dit keer zijn ze ingekleurd met Derwent potloden. Pasgeleden heb ik een workshop derwent kleuren bij 't Scraphuis in Oosterhout gedaan en ik zie dus dingen die ik nu anders zou doen maar op zich is het inkleuren toch aardig gelukt

 
Bloemetjes gemaakt met de 'rolroosjes' van Marianne.
De kleintjes heb ik zelf van een klein cirkeltje gemaakt. Spiraal knippen en oprollen. Ideaal om  kleine lege plekjes op te vullen.

 
Strik met de strikjesmaker gemaakt en een vlinderbedeltje eraan gehangen

 
Nu eerst maar weer een kerstkaart, want de tijd tikt natuurlijk gewoon door en morgen is het al weer november. Wat gaat het toch allemaal snel.
 
Lieve groetjes Elvira

woensdag 24 oktober 2012

Mannenkaart....

Goedenmorgen allemaal, het herfstzonnetetje probeert weer door de mist heen te komen als ik dit berichtje tik achter mijn computertje.
Vandaag voor jullie een mannenkaart. Mijn broertje wordt morgen 41 jaar en dat is natuurlijk een kaartje waard. Deze stempel komt van Mo Manning. Toen ik hem zag was ik gelijk verkocht. Die wilde ik aan mijn collectie mannenstempels toevoegen. Voor mannen houd ik het altijd rustig, daar moet je niet met veel bloemen aankomen, dus vandaag een kaart met alleen een feestslinger met "hoera" erop. Ik denk wel dat hij hem kan waarderen.
Hele fijne dag verder, ik mag vandaag lekker werken, en vanavond ga ik weer eens gezellig bloghoppen. Kijken wat jullie weer voor moois hebben gemaakt.
Lieve groetjes,
Elvira

vrijdag 12 oktober 2012

Een herfstkaartje


Oei, wat weer lang geleden, maar ik heb niet stilgezeten hoor. Ben bezig geweest met een avond voorbereiden waar ik mag  staan met werk van mij. Heel bijzonder dat ik gevraagd werd terwijl ik nog maar net een jaartje bezig ben met kaarten maken.  Ik vind het ontzettend leuk om te doen. Het thema van deze vrouwenavond is "Woman gots talent". Ben benieuwd wat de avond ons brengen zal.

Maar nu terug naar het kaartje wat ik gemaakt heb. Ik doe vaak mee aan de challenge van de site duo-challenge en deze keer kregen we een patroontje van een paddenstoel. Ik ben echt een herfstmens dus ik was in mijn nopjes met deze opdracht.

Ik had een tijdje geleden al de stempel  'Autumn Happiness' van Wee-stamps gekocht. Ik vond dit draakje zo schattig. Nu kon ik hem mooi gebruiken. Heb hem ingekleurd met derwent potloden. De vleugeltjes ook nog met stickels bewerkt.

Het papier komt van de Liddl ( LOL). Was een eenmalige aanbieding met heel mooi papier . De paddestoel (heb ik door midden gesneden) ,de blaadjes ,het tilansimos en het spinnetje komen van de Xenos.

Ondanks dat alles van 'nepmerken' komt  ben ik best wel blij met het resultaat.
 
Lieve groetjes,
Elvira