maandag 23 juni 2014

 
 
Zomerskaartje.....
Hoe heerlijk om een zomerskaartje te maken. Ik had bij Doe@ding van dat mooie papier  'An Ocean with Strawberries' van Bildmalarna gekocht . Dat nodigt gewoon uit tot het maken van dit soort kaartjes.
Ik heb een  wat ouder stempeltje gebruikt van Magnolia  ingekleurd met distress inkt. De mooie ronde stans achter het afdrukje , de vlaggetjeslijn en de typewrite letter stempels van Noor . Natuurlijk mijn nieuwe bubbles stans gebruikt van  Memory box. Ik  vond dat hij wel bij dit strandkaartje paste. Ook vond  ik tussen mijn spulletjes nog een partij kleine schelpjes  en een zeepaardje charm  en om het geheel af te maken nog een glazen  flesje , deze gevuld met zand meegnomen van het strand in Vlissingen. Zo de zomer mag komen....:)
 
 
 


Lieve groetjes,
 Elvira

donderdag 19 juni 2014


Merci - Bedankt - Thanks

Zo dat  is weer even lang geleden. Gelukkig gaat het hier goed, alle behandelingen zijn achter de rug. Ik ben volop aan het revalideren en het terugkomen in mijn werk en dat kost vooral in het begin , heel veel energie.  Dat gaat nu gelukkig goed, hoewel ik nog steeds op therapeutische basis werk maar elke week een half uurtje erbij... Nu was het dus weer tijd om iets anders erbij op te pakken en dan is dit natuurlijk veel leuker dan huishoudelijk werk.

Een van de fysiotherapeuten ging met zwangerschapverlof en ik had voor haar een aardigheidjes gemaakt. Een doosje waar je een kleine verpakking Merci in kan in doen, Het schattige stempeltje is van Penny Black gemaakt door Mo Manning. Superschattige  stempeltjes, ik ben blij dat ze nu ook als clear set te verkrijgen zijn ipv alleen maar digi. Ik kleur heel graag met distress inkt, vind het dan net wat zachter overkomen. Het papier is een ouwetje , volgens mij van picadilly. Het is nu echt op, vond het altijd zo gezellig papiertje terwijl rood eigenlijk mijn kleur niet is.

 

Ik zag dat ik ook nog bezig was om mijn kaartjes van mijn aftelkalender erop te zetten, zal er gelijk maar twee doen, de derde en de vierde.

 

Je raad het dus al ; roze is mijn lievelingskleur. De linkse is een kaart in tag-vorm, erg leuk om te maken, de rechter kaart noemen ze een 'Joy fold card'; een grote en een kleine kaart die je in elkaar vouwt en je met een lint vastzet.

Ik ga nu weer  verder met mijn verjaardagskaartjes die ik voor het weekend af moet hebben en vanavond lekker met mijn vriendinnetje aan de freubel. We zijn een heel leuk projectje aan het maken en ik denk dat we het vanavond wel af krijgen....

Als dat zo is dan plaats ik hem van de week op mijn blog...

creatieve groetjes

Elvira