vrijdag 16 november 2012

Workshop Anita

Gisteren een ontzettende leerzame en gezellige workshop gedaan olv Anita van 'warme groetjes ' bij Doe@ding in Spijkenisse.
Het is een kaart geworden met ontzettend veel verschillende techniekjes. Maar alleen het modelletje van de kaart is toch al  geweldig, vinden jullie niet.
 
 Even een liggende en staande foto om het modelletje goed te kunnen zien.
 
 
Dit is een techniek met een spraytje 'Goosebumps'. Je spuit het van te voren op je kaart laat het goed drogen en als je dan in gaat kleuren met distressmarkers krijg je een sneeuwvlokjes-effect.
Natuurlijk moest dit spraytje mee naar huis om meer uit te proberen. 

 
 Dit is leuk, kliederen met inkt met papier met een uitsparing waarmee je dan een zon creeërd. Zo vaak op kaarten gezien maar natuurlijk nooit uitgeprobeerd. Daarna nog een stempeltje eroverheen. In principe heel simpel maar je moet het wel doen.Dit is gaaf om te doen, Ik had het de vorige keer toen ik in de winkel was al gezien (stempel toen al meegenomen) en nu de kans gekregen om het onder leiding van Anita uit te proberen.
Eest stempel je de stempel met de huisjes, je kleurt het een beetje bij met distressinkt, daarna de hoeken en randen bewerken en het geheel deppen met Versamark. Dan embossingpoeder ' Frosted crystal ' eroverheen strooien en bewerken met de heattool. Je krijgt dan een wazig geheel, een soort sneeuwlaagje over de stempel. Dit poedertje is dus ook mee naar huis gegaan.


Hier weer kliederen met inkt en een gescheurd randje. Zo creëer je of een grond of  een lucht.


Dan nog de hoeken en randen bewerken met distressinkt en stempelen en hier en daar wat embossingpoedertjes langs de rand  en na een dag krijg je dan een ontzettende leuke kaart .
Het was weer een geweldige geslaagde dag!! Bedankt Anita!
 
Lieve groet,
Elvira

5 opmerkingen:

 1. WAUW super mooi en die stempel van dat vogeltje zoho lief. Hij staat dan ook al een tijdje op mijn verlanglijste.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw,dat was ook mijn eerste reactie. Wat een prachtig effect!

  Groetjes, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi model Elvira en mooi versierd,groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave kaart zo joh! Liefs Willemijn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Och wat hebben we het toch weer super gezellig gehad en jou mooi's staat geweldig op de kiek....een bjoetie 1ste klas hoor.

   Warme groetjes ...och ja deel 2 komt er bijna aan, het vervolg op deze workshop....;o)

   Liefs Anita xxx

   Verwijderen