donderdag 7 maart 2013

Zo , dat is weer een tijdje geleden. Ook hier in huis had de griep toegeslagen. De mannen welteverstaan,  ik als enige dame liep er hoestend en proestend doorheen om hun te verzorgen. Loop nu wel met een halve lip vol met koortsblaren , zo komt bij mij de griep er altijd uit.  
Maar nu weer even terug naar de kaarten, wat een lieve berichtjes op mijn vorige kaarten, dank jullie wel.
Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien gemaakt met de Marianne mallen.  Ik had de basiskaart al een week om mijn bureau staan maar had geen inspiratie om hem af te maken... totdat vorige week de nieuwe Don & Daisy stempels binnenkwamen. Ik kon niet wachten om thuis verder aan de slag te gaan en hieronder zie je het resultaat. Ik heb de carrousel mal (CR 1236) gebruikt  en het was een probeersel dus ik heb maar een kwart gemaakt . Verder heb ik het bankje(LR 0259) gebruikt en de boom (LR0203) en natuurlijk het lieve nieuwe stempeltje van Don & Daisy. (DDS3330) De tekststempel (CS 0853) is ook van Marianne en het papier uit het o zo mooie blokje van  Rose Garden . 



Er zijn nu ook hele leuke achtergrond stempeltjes van Marianne te koop om te gebruiken bij de stempeltjes van Don & Daisy (of andere natuurlijk ) . Daar ben ik nu volop mee bezig.......
Tot een volgend keertje.
Lieve groetjes Elvira

5 opmerkingen:

  1. Hoi Elvira,
    Wat een leuk tafereeltje heb je gemaakt, met de leuke mallen..de stempeltjes zijn schattig..

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schattig geheel is het geworden, met die lieve kleurtjes en stempels. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat ziet erg gezellig uit! Lekker fleurig.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk en zachte carrousel heb je gemaakt.

    Groetjes Christina

    BeantwoordenVerwijderen