maandag 23 juni 2014

 
 
Zomerskaartje.....
Hoe heerlijk om een zomerskaartje te maken. Ik had bij Doe@ding van dat mooie papier  'An Ocean with Strawberries' van Bildmalarna gekocht . Dat nodigt gewoon uit tot het maken van dit soort kaartjes.
Ik heb een  wat ouder stempeltje gebruikt van Magnolia  ingekleurd met distress inkt. De mooie ronde stans achter het afdrukje , de vlaggetjeslijn en de typewrite letter stempels van Noor . Natuurlijk mijn nieuwe bubbles stans gebruikt van  Memory box. Ik  vond dat hij wel bij dit strandkaartje paste. Ook vond  ik tussen mijn spulletjes nog een partij kleine schelpjes  en een zeepaardje charm  en om het geheel af te maken nog een glazen  flesje , deze gevuld met zand meegnomen van het strand in Vlissingen. Zo de zomer mag komen....:)
 
 
 


Lieve groetjes,
 Elvira

4 opmerkingen:

 1. Met dit prachtige kaartje gaat de zomer wel komen Elvira, wat mooi heb je de kaart opgebouwd en prachtig staat de bubbel stans erbij, en je flesje zand heel gaaf gedaan!
  En je wat oudere stempeltje van Magnolia past er heel mooi bij en ik ken deze nog niet, hihi. Fijne dag en lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige strandkaart! Van mij mag de zomer ook komen, heerlijk!
  Leuk met de schelpjes, charm, flesje zand en de bubbeltjes van Memorybox.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg lief kaartje Elvira. Je hebt zulke leuke accentjes gebruikt. De schelpjes het glazen flesje......TOP!!!!
  liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O wat een lief kaartje. En met alle embelisments krijg je gelijk zin in een strandvakantie!

  BeantwoordenVerwijderen