donderdag 23 augustus 2012

Kerstkaartje


Gisteravond mijn eerste kerstkaartje gemaakt. Ik had 's middag het schattige afdrukje van een nieuwe snoesjestempel al ingekleurd bij het gekozen papier. 's Avond de cardstock gepakt en het kaartje verder gemaakt. Zag ik pas vanochtend dat ik (waarschijnlijk door het kunstlicht) een afwijkende kleur groen had gepakt. Het vloekt niet of zo hoor, maar in het daglicht zag het er anders uit dan ik dacht dat het zou zijn. Nu had ik met het naaien ook al een fout gemaakt (kan ik gelijk beter alles opbiechten, hahaha) en vergeten de draad door een bepaald oogje te halen. Dus in plaat van een zigzag , kreeg ik een heel ander soort steek. Bij het opplakken van de bloemetjes liep het ook al niet lekker. Ik had de nieuwe bosjes bloemen gebruikt van Marianne maar toen ik deze erop plakte zag ik dat de blaadjes van de roosjes van papier waren en de andere van een synthetische stof. Dus ik, hup, die eraf geknipt maar dan is het dotje bloemen veelste te dik voorop de kaart (vond ik ) dus ik de bloem kapot geknipt en toen kwamen er allemaal van die schattige sprietjes te voorschijn waarmee je gaatjes kan opvullen en het geheel een beetje speels kan maken. Verder nog mijn opgerolde roosjes van een klein cirkelponsje en toen begon het erop te lijken. Had ik van de week toch allemaal schattige knoopjes gekocht op de zaak  waarmee  ik het geheel heb afgemaakt. Zo is mijn eerste (ramp) kerstkaartje toch tot een goed einde gekomen. Nu kan het volgens mij alleen maar beter gaan. Op naar de volgende kerstkaart.

Lieve groetjes Elvira

3 opmerkingen:

 1. Nou Elvira, zo'n rampkaart is het echt niet hoor, ik vind die steek wel heel erg leuk als je niets had verteld hadden we niet geweten dat iets anders de bedoeling was. en de bloemenpartij is echt leuk zo hoor!!! Dus kortom een leuke kerstkaart.
  Liefs, Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, nou misschien vind je het zelf een rampkaart, ik vind hem erg mooi gelukt hoor! Je maakt altijd van die prachtige bloementoeven, super hoor!
  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen