maandag 13 augustus 2012

Vakantie Tag

Lieve iedereen,
Ik heb al zo lang niks van me laten horen. Ik ben op vakantie geweest en dacht mijn blog een beetje bij te werken. Had een usb stick met foto's meegenomen maar het internet op de camping werkte niet mee. Dus ga ik nu proberen om er telkens wat op te zetten.
Ik had deze stempel al vanaf dat ze uitkwamen en nog niks meegedaan. Zonde want hij is zo leuk. Totdat we in de zaak papierblokjes kregen met papier met de Eiffeltoren, en aangezien ik een grote fan van Parijs ben , tja dan gaat het kriebelen. Ik heb zelf een tag gesneden. De postzegelmallen van Marianne en de Eiffeltoren (ook van Marianne)  zie je erop op terug en de bloemetjes zijn gemaakt van ponsjes. Als je goed kijkt zie je kleine opgerollede roosjes tussen de bloemen. Ik ben daar helemaal weg van. Ze zijn gemaakt van cirkelponsjes, ik heb ze in alle maten, en knip dan een spiraal van het rondje en draai daar een roosje van. Ideaal om kleine gaatjes mee op te vullen.
Nu zat ik daarnet een een beetje te surfen op internet en ik kwam op het blog van  Nederlandse Dare Card Challenge terecht. Daar  hadden ze een challenge waarbij je een tag moest maken. Ik doe met deze tag mee aan de challenge. Alleen een (voor mij) nieuwe manier om te linken. Ben benieuwd of het me lukt. Zo, en nu ga ik een bakje koffie drinken bij de overbuurjongen want die is jarig vandaag. Morgen post ik de verjaardagskaart, dus als je benieuwd bent.....

Lieve groetjes Elvira

2 opmerkingen:

 1. Hoi Elvira!
  Wat leuk dat je meedoet met DDCC met deze tag! Het is dan wel niet mijn week om te reageren op de inzendingen maar bij jou doe ik dat wel even hoor, haha! Ik vind hem erg mooi en in het echt nog mooier!
  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful tag! Love that image and all the gorgeous embellishments! I'm a little late on my DT post but wanted to thank you for playing with us in the Dutch Dare Card Challenge this past week!
  Hugs,
  Leslie, DT
  http://leslieturner58.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen