vrijdag 12 oktober 2012

Een herfstkaartje


Oei, wat weer lang geleden, maar ik heb niet stilgezeten hoor. Ben bezig geweest met een avond voorbereiden waar ik mag  staan met werk van mij. Heel bijzonder dat ik gevraagd werd terwijl ik nog maar net een jaartje bezig ben met kaarten maken.  Ik vind het ontzettend leuk om te doen. Het thema van deze vrouwenavond is "Woman gots talent". Ben benieuwd wat de avond ons brengen zal.

Maar nu terug naar het kaartje wat ik gemaakt heb. Ik doe vaak mee aan de challenge van de site duo-challenge en deze keer kregen we een patroontje van een paddenstoel. Ik ben echt een herfstmens dus ik was in mijn nopjes met deze opdracht.

Ik had een tijdje geleden al de stempel  'Autumn Happiness' van Wee-stamps gekocht. Ik vond dit draakje zo schattig. Nu kon ik hem mooi gebruiken. Heb hem ingekleurd met derwent potloden. De vleugeltjes ook nog met stickels bewerkt.

Het papier komt van de Liddl ( LOL). Was een eenmalige aanbieding met heel mooi papier . De paddestoel (heb ik door midden gesneden) ,de blaadjes ,het tilansimos en het spinnetje komen van de Xenos.

Ondanks dat alles van 'nepmerken' komt  ben ik best wel blij met het resultaat.
 
Lieve groetjes,
Elvira

 

2 opmerkingen:

  1. Wat heb je dat leuk gemaakt zeg. enne dat het van nepmerken komt geeft toch niet?! Kun je soms hele leuke dingen tussen vinden voor weinig geld. De houten vlindertjes van de Xenos bijvoorbeeld een ware hype kosten daar bijna niets nu zijn ze er ook van een of ander duur Amerikaans merk nou zie geen verschil alleen mijn portemonnee voelt het. Zo ben ik helemaal weg van de plakparels van de Action. Kosten bijna niets en niemand die het ziet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een ontzettend lief en leuk herfstkaartje Elvira!! Super. Wat leuk dat je je werk kunt tentoonstellen, heel veel plezier.
    Liefs, Liesbeth.

    BeantwoordenVerwijderen