zondag 19 januari 2014

criss-cross kaartje


Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor jullie lieve bemoedigende berichtjes en welkom als volger op mijn blog. Zoals Anita al bij de reacties schrijft  heb ik idd nog geen foto bij mijn profiel staan. Als ik het durf doe ik dat nog wel met pruik of doek (vind mijn jongste zoon al weer heel normaal ) en anders moeten jullie even wachten op mijn nieuwe koppie  met haar.
Ondertussen heb ik mijn operatie gehad en die is heel goed verlopen,  voelde me die avond en 's morgens voordat ik naar huis mocht echt toppie. Opgelucht dat het achter de rug was en vol energie om weer verder te gaan. Kreeg ik echter een half uurtje voordat ik naar huis ging een bloeding en hevige pijnen. Ook was de drain nog verstopt . Ik heb dus wat langer moeten blijven en ben nu aan het herstellen. Want de tien hoe ik me vrijdagochtend voelde is toch wel iets naar beneden gegaan. Maar ik ben gelukkig nu weer thuis bij mijn gezinnetje en stapje voor stapje ga ik vooruit. Heb al weer een paar keer in mijn hobbykamertje gezeten en de idee├źn komen weer. Gelukkig heb ik nog wat kaartjes op voorraad die ik jullie kan showen ........
Dit was het tweede kaartje van mijn aftelkalender.Ik hou wel van romantische kaarten met veel bloemen, zoals jullie waarschijnlijk merken. Bij dit kaartje dus ook. Het papier dat ik hier heb gebruikt is  de herfstlijn van Maja Design. Het stempeltje is van Magnolia. De vlinderrand boven aan het kaartje is van Noor!. Deze is wel een van mijn favoriete stansjes dit moment. De ovalen zijn spellbinders en heten Floral ovals. Ook al zo'n fijne stans om mee te werken ..
 
Het modelletje van het kaartje noemen ze een criss-cross kaart. Wel even wat meer werk dan een gewoon kaartje maar wel erg leuk om te maken...
 
 
 
Ik ga lekker nu eerst even een bakje thee halen en dan bij jullie bloggen even langs hoppen om te kijken wat jullie voor moois allemaal hebben gemaakt.
Lieve groetjes
Elvira

12 opmerkingen:

 1. Hoi Elvira,
  Ik ben blij voor je dat de operatie achter de rug is en dat je weer heerlijk thuis bent. Kan je nog altijd het beste herstellen.
  Je criss cross kaart is super mooi!!! Prachtige kleuren en details.
  Ik wens je nog heel veel beterschap toe.
  Lieve groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Elvira,
  Wat goed dat alles achter de rug is het is een lange weg te gaan zo een ziekte.
  Leuk dat je terug thuis zijt en wens je veel beterschap toe.
  Wat een schitterend kaartje .
  Liefs Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een bjoetie Elvira!
  Heel veel sterkte en beterschap en zo te lezen en horen vorige week ben je al aardig op weg:-)
  Liefs Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Elvira,
  Had al het een en ander op FB mee gekregen,gelukkig dat je weer thuis bent en nu weer aansterken en opknappen..Je kaartje ziet er prachtig uit, mooi model en schitterende kleuren, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart Elvira.
  Ik wens je veel sterkte en beterschap en fijn dat weer thuis bent en lekker met kaarten maken bezig bent.

  Groetjes Karla

  BeantwoordenVerwijderen
 6. gelukkig is de operatie achter de rug en kun je rustig aan aan je herstel werken, je kaartjes zijn erg leuk geworden...knuf peet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schitterende kaart, ik vind hem helemaal geweldig ☺

  Een hele fijne avond nog.
  Veel liefsss van Erica ☼
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige kaart Elvira, heel veel werk maar geweldig veel te zien dan ook. liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt een prachtige criss-cross kaart Elvira....ze blijven altijd leuk om te zien. En het is prachtig papier , super gave bloemen en een heel lief afdrukje. En wat fijn dat je weer thuis bent en ons ook al laat weten hoe het met je gaat! Ik wens je een hele goede herstelperiode en veel beterschap van mij.
  Lieve hobbygroetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, wat een supermooie criss crosskaart heb je gemaakt!
  Fijn dat je inmiddels weer thuis bent en de operatie achter de rug is. Nu maar hopen dat je snel opknapt. Beterschappies!
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Elvira, wat fijn om te lezen dat je weer aan het opklimmen bent. Een schattig kaartje, mooi gekleurd en idd hele mooie bloemen...hou je goed...lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn om te lezen, dat de operatie achter de rug is en dat je nu leker thuis aan het herstellen bent. Je kaartje ziet er ook toppie uit mooie warme kleuren heb je gebruikt.

  Ik heb je vorige week nog een kaartje met klein presentje gestuurd, kwam er achter dat ik je adres heb bewaard van de keer dat we hebben geswapt via de nederlandse swappers. Maar besef me nu dat het natuurlijk kan zijn dat je in de tussentijd bent verhuisd. Als je het kaartje hebt ontvangen zou je dat dan willen bevestigen? Ik wil je de komende tijd wat vaker een kaartje sturen maar dan is het wel zo fijn als het ook bij jou op de mat valt.

  BeantwoordenVerwijderen