zondag 14 mei 2017

Gingerbread mannetje

 
Elke maand heeft Jolanda van Noor een leuke sketch voor ons waar je een kaartje mee kan maken. Afgelopen donderdag ging ze 'Live' op facebook om met ons samen het kaartje te maken. Had ik toch net die dag mij Designpakket van Joy!Crafts ontvangen '. Op donderdagavond knutselen ik altijd met een stel vriendinnen in mijn Atelier 'Elfjesdroom'. Alles bij elkaar opgeteld een mooie reden om mijn chromekast aan te zetten en via mijn mobiel en tv Jolanda 'live'te volgen.
 
 
 
Ik had alleen niet de mal die op de sketch staat, dus maar een mooie ander vierkanten mal van
Joy!Crafts uit gezocht.
Deze maand zat er zulk mooi kerstpapier en - mallen bij het DT pakket met bijpassende afbeeldingen , daar ben ik mee aan de slag gegaan .


Het duurde even voordat ik tevreden was over de poinsettia bloemen. Dit is een stansmal met bijbehorende stempel om de nerven te stempelen. Eerst had ik het met wit embossingpoeder gedaan , daarna nog twee verschillende pogingen gedaan met twee kleuren groen embossingpoeder , maar allemaal zijn ze bij mij in de prullenbak beland. Ik vond de kleuren teveel overheersen. Pas de vierde keer toen ik met( mijn eerste ingeving) rode embossingpoeder de nerven had gedaan was ik tevreden. Nog van die leuke kleine pareltjes in het hart van de bloemen gelijmd om het af te maken. De Swirls komen van de nieuwe stansmal 'Star", daar heb ik de ster vanaf geknipt.
 

 
 
Ik ben helemaal weg van het gingerbread mannetje. Ik vind hem zó schattig. Ik heb de stans twee keer uitgedraaid, één keer uit designpapier en één keer uit craft. Kijk eens hoe cute met dat sjaaltje en mutsje.
 
 
Hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren.  
Leuk dat je langskwam op mijn blog en ik hoop je snel weer te zien.
 
lieve groet,
Elvira
 
 
6002/0313 Gerti's Flowers - vierkanten mal
6002/0762 Star
6002/0779 Xmas charms
6003/0076 Vintage Flourishes - gingerbreadmannetje
6004/0006 Crafty Cocktail - Poinsettia
6011/0520 Papierset - Christmas Eve
6013/0343 Holiday Greetings- knipvellen
8013/0024 wit cardstock
8013/0176 rood cardstock
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten