donderdag 31 augustus 2017

Live, Laugh en Love

Hallo lieve mensen,
Weer terug in het land der bloggen na een heerlijke vakantie. Wij zijn naar Oostenrijk geweest en daar heerlijk gewandeld. Vrij weinig aan kaartje maken gedaan, maar wel me meer verdiept in handlettering. Ook heel leuk om te doen.
Voor dat ik verder ga, wil ik eerst de nieuwe volgers een warm welkom heten. Leuk dat jullie mijn blog hebben weten te vinden.
 
Voor vandaag heb ik voor jullie een kaartje gemaakt met de nieuwe Joy!Craft mallen die na mijn vakantie op me lagen te wachten. Het september thema is "Holland" met hele leuke mallen zoals klompjes, tulpen en een Hollandse huizenrij. Maar ook het papier en de stempels zijn supergaaf.
Ik heb er voor jullie een leuk tulpenkaartje mee gemaakt .
 
 
Ik heb voor de kaart het velletje designpapier met de tulpen gebruikt uit de set 'Holland'. Het is een velletje met een verloop in scherpte en daarvan heb ik gebruik gemaakt. De achtergrond heb ik de vage tulpen gebruikt en voor het stukje daar boven op de heldere versie. Zo krijg je toch een verschil en dat met één en hetzelfde velletje. De afbeelding uit de nieuwe knipvellen heb ik geplakt op de cirkel van Noor! Design. De bijpassende randmal heb ik aan de zijkanten en bovenaan de kaart gebruikt. Alles heb ik gemat op lichtgeel cardstock.
 
 
De tulpen zijn zo schattig. Ik heb ze twee keer uitgestanst. Eén keer uit groen cardstock en één keer uit een restje van het velletje designpapier met tulpen. Bij de laatste heb ik de steeltjes eraf geknipt zodat je alleen de bloem overhoud en deze heb ik boven op de groene tulpjes geplakt . Als afwerking heb ik met de strikjesmaker en een stukje organza een strik gemaakt en deze erop geplakt.
 

In augustus is er ook een hele dunne lichtpaneel uitgekomen. Het heeft een A4 formaat en is lekker dun, dus die pijn in je polsen van de lichtbakjes met die dikke randen of die schuin staan is verleden tijd. Superhandig voor mensen die beginnen met handletteren of zeggen dat ze het niet kunnen. Je zoekt een leuke tekst op je computer, deze print je uit en leg je op de lichtpaneel met daarop een blanco stukje papier en vervolgens trek je deze over.  Zo maak je je eigen tesktafbeelding , zo gaaf om te doen.
 

 
In de rechterbovenhoek nog van  lieve vlindertjes die zijn uitgekomen, gestanst uit designpapier en gestempeld met roze inkt.
 
Zo nu ben ik mijn kaartje helemaal rond geweest. Hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren en hopelijk tot een volgende keer.
 
 
Lieve groet,
Elvira
 
 
6002/0645 mini bloemenkant rand
6002/0918 Hollandse tulpen
6002/0933 cirkel & hoek Flash
6002/0934 ornamentrand Flash
6004/0014 Snij-, embosstencil & stempels - vlinders
6011/0522 Papierset Holland
6013/0345 Knipvellen Holland
6200/0006 Ultra fine tip applicator
6200/0021 strikjesmaker
6200/0300 ultra dunne lichtpaneel A4
8013/0024 Cardstock wit A4
8013/0163 Cardstock 15 x 30 cm lichtgeel
 
 


2 opmerkingen:

  1. Wat is dit een leuke kaart zeg en O, hoe mooi wat je allemaal gebruikt hebt. Echt heel gaaf en de tip van de lichtbak is ook te proberen. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen