woensdag 24 januari 2018

Konijntjes

Hallo allemaal,
 
Wat gaat de tijd toch snel......het is al halverwege januari en nu pas mijn eerste kaartje op mijn blog in het nieuwe jaar. Het is niet zo dat ik niks heb gedaan hoor, maar even geen tijd gehad om de kaartjes die ik gemaakt heb op het blog te zetten. Dat gaan we dan maar eens goedmaken.
Hier kaartje nummer 1 naar aanleiding van de sketch van DDBD.
 
 
 
Ik had vorige week de nieuwste Mon Ami van Noor! gekocht en wilde daar graag een kaartje mee maken. Ik vind ze zo cute, die konijntjes. Ik heb een stempeltje van LOTV genomen van , hoe kan het ook anders, een konijntje op de schommel. Deze heb ik ingekleurd met distress inkt.
Hebben jullie dat ook wel eens, ik was dat plaatje aan het inkleuren en op het laatst de achtergrond aan het doen en je verknald het geheel. Het werd veelte blauw en paste helemaal niet bij het geheel. Zo balen..... en kaartje was al klaar , ggrrrr.
Ben toen gestopt en naar bed gegaan en de volgende dag heb ik er een groen tintje overgedaan en toen kwam deze achtergrond eruit. De zijkanten met vintage photo bewerkt en laten overlopen in de achtergrond en dit is het resultaat.
Wat was ik blij dat ik hem niet kapot gescheurd had. Scheelde niet veel hoor....
 

 
 
Kijk eens hoe lief de konijntjes zijn. Ik vond de Mon Ami serie altijd zo leuk maar omdat ik geen gevoel in mijn vingertoppen heb dacht ik dat het niks voor mij was. Maar toen ontdekte ik pick-me-up-tool. Wat is dat een geweldig hulpmiddel. Het lijkt wel een stukje buddie wat in de punt zit en daar pak je de kleine onderdeeltjes mee op. Superhandig.....Enige nadeel is, dat ik nu dus alle Mon Ami's in mijn collectie stansen heb, hahahaha.
 

 
In de Collectie van januari zaten ook deze schattige 'eyelets', een stansje met
bijpassende stempeltje voor alle gelegenheden. Hoe leuk is dat!
  Zo,  de spits is afgebeten..... Ik wens jullie allemaal een hele mooie dag. Ik ga nu lekker verder met mijn volgende kaartje. Die zien jullie vanzelf wel weer verschijnen.
 
 
Lieve groet,
Elvira
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten