zaterdag 22 september 2012

smashbook 2x

Een tijdje geleden heb ik jullie al eens een smashbook laten zien en onderstaande was mijn zomervakantieprojectje.
Een smashbook is een mengeling van een plakboek met een dagboek. Je schrijft er van alles in op en je plakt er alles wat je leuk vind in. Het vorige smashbook gebruik ik voor beursen. Alle visitekaartjes plak ik erin, vaak met een verhaaltje erbij zodat ik me de mensen en producten nog goed kan herinneren. Vaak heb ik ook nog de verpakking erbij geplakt wat ik er gekocht heb. Je krijgt zo een ontzettend gaaf geheel.

De basis van dit smashbook is een rose linnen multomap van de Hema. Het papier wat ik gebruikt heb is van BoBunny - Little Miss. Eerst heb ik een vel op maat gesneden en met modge podge erop gesmeerd. Het is een werkje wat niet zomaar klaar is, want je moet telkens wachten tot de lijm droog is.
 
 
Onderstaande foto's laten de bloemen zien die ik erop geplakt heb. Nu zie ik alleen dat ik de waaierbloem ben vergeten af te werken , LOL. Heb ik ondertussen al een mooie knoop er opgeplakt. Ik ben dol op veel bloemen (dat is wel te zien, denk ik, hahaha) en camee's en vlinders. Nu vond ik twee mooie vlinderexemplaren van heel dun fijn soort donker metaal.
Die gingen gelijk mee naar huis natuurlijk, soms weet ik nog niet waarvoor ik iets moois koop maar nu was het wel duidelijk .
 


 
Nu nog een paar foto's van smashbook twee. Dit schriftje komt ook van de Hema
 
 
Natuurlijk hier ook een bloementoef op. In de hoek een mooi bedeltje van een jurkje.

 
.....en twee vlinders. Een met zachtrose embossing poeder en de anders in gemaakt met versamark en panpastels (jaaa... ik ben om, geweldig spul)

 
Een paspopje van Tim Holtz beplakt met papier van Marianne "birds"  en er schuin onder een stempelafdruk in het sepia ook van de stempels van Marianne

 
Ik ben nu weer volop met bezig < buiten mijn kerstkaarten> met herfstkaartjes. Ik ben helemaal een herfstmens. De kleuren , de wind (de regen nemen we maar op de koop toe), de geur. Ik knap dan altijd helemaal op en heb volop energie. Dus tot de volgende blog met een herfstkaartje
 
Lieve groetjes Elvira
 

4 opmerkingen:

 1. Wat mooi, leuke afwisseling, veel kleur, bloemen, stempels.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat ziet dit er goed uit zeg!!! Je bent wel erg veelzijdig hoor Elvira super mooi gedaan.
  Liefs, Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie smashbooken Elvira! Ik kijk nu naar mijn art-journal boek en zie dat ik nog veel van jou kan leren ;-)
  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi, ik was lekker aan het neuzen op het web en zag ineens smashbook staan, ik kende het niet en was verder aan het kijken en ineens kom ik op jouw pagina terecht!!
  Leuk gedaan zo! Groetjes Willemijn

  BeantwoordenVerwijderen