donderdag 6 september 2012

Twee kerstkaartjes

Hallo allemaal en welkom aan mijn nieuwe volgers. Wat leuk dat jullie de moeite nemen om mijn blog te bezoeken.
Dit keer heb ik twee kerstkaartjes gemaakt. Ik had papier van Nitwit gekregen, super mooi, allemaal pasteltintjes met kerstmotiefjes, swirls enz.
Op het eerste kaartje heb ik een nieuwe kerststempel van snoesje gebruikt. Ik heb deze ingekleurd met distrssinkt. De randjes bont en sneeuw heb ik met de snowmarker gemaakt. Eerst dun erop smeren en laten drogen en daarna met de heattool laten 'oppuffen'.
Het tweede stempeltje is van Don en Daisy. Ik vind ze zo schattig. Ik heb de kerststempeltjes van dit jaar al gezien. Ik kan niet wachten om dáár iets moois mee te maken. Ook dit stempeltje heb ik ingekleurd met distressinkt.
Ik vind het zo leuk dat je met hetzelfde papier toch twee verschillende kaartjes kan maken.
Het papier is nog steeds niet op dus ik kan nog even door. Op naar de kaartjes voor het volgende berichtje. Eén stempeltje is al gekleurd......
 
Lieve groetjes , Elvira

2 opmerkingen:

 1. Dat is idd grappig om te zien Elvira, dat je met hetzelde papier twee totaal verschillende kaartjes kan maken. Ik vind ze allebei erg geslaagd! Fijn weekend verder!
  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaarten hoor, je hebt inderdaad erg mooi papier gebruikt. de kleuren zijn ook erg mooi, prachtige zachte kleuren. Je bent al mooi op weg met de kerstkaarten ik ga er nu ook echt gauw aan beginnen, heb de laatste twee weken niet erg veel gedaan onze dochter terug en we vieren van het weekend onze 25 jarige bruiloft dus een boel te doen misschien deze week nog een kaartje en anders barst ik volgende week helemaal los :p
  Liefs, Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen