woensdag 12 september 2012

Van de kaart.......

Was ik toch even helemaal van de kaart. Ben ik volop lekker kerstkaarten aan het maken, vraagt schoonmoeders of ik een verhuiskaart wil maken. Hè wat , een verhuiskaart, o ja, hè, natuurlijk. Moest echt even het knoopje om zetten. Het was voor iemand die naar een boederijtje ging verhuizen. Ik heb voor zoiets helemaal geen stempel dus mooi momentje om er een aan te schaffen (Thanks schoonmoedertje). Nou heb ik wel eens van die leuke kaartjes gezien waar dan een laars als huisje op staat. Dus ik op zoek .....en ja hoor na een uurtje of wat had ik de stempel gevonden. Ik, hup de stempel in het 'mandje' doen en daarna afrekenen. Gooit hij bij de laatste stap van de betaling de stempel eruit en geeft hij aan dat ik niet kan afrekenen omdat mijn 'mandje' leeg is. Grrrrrrr, nog een keer, weer, nog een keer, weer en dit vier keer. Toen ben ik er maar mee gestopt en ben ik verder op zoek gegaan en vond ik deze schattige stempel.
 
Speciaal nog even wat bloemtjes in kleur aangeschaft. Heb verdacht veel roze en lila bloemetjes maar iets in aarde tinten, ho maar.
 Binnenin de kaart een mooie tekststempel .
En mijn zelfgemaakte camée. Had een hele mooie mal gekocht in een taartenwinkel, maar je hoeft zoiets natuurlijk niet alleen voor marsepein te gebruiken. Heb er Artista (= lichtgewicht) klei in gedaan en gekleurd met dezelfde kleurtjes distressinkt als waarmee ik de stempel heb ingekleurd. Mooi kantje eromheen en klaar was het kaartje.
Gelukkig was schoonmoeders er blij mee en nu weer verder met mijn kerstkaartjes. Kan nog twee kaartje smaken met het mooie papier van Nitwit . Stempeltjes zijn al ingekleurd.
 
Lieve groetjes
Elvira
 

5 opmerkingen:

 1. Wat gaaf Elvira, echt een hele leuke kaart!! Mooi ingekleurd en prachtige kleuren. Wat een gedoe met je stempel maar deze is prachtig. Nu lekker weer aan de kerstkaarten??
  Liefs, Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Elvira

  Je kaartje is echt prachtig en de camée is heel mooi net als de tekst binnenin de kaart.
  En je snoesjes kerstkaartjes zijn supermooi, je bent al goed bezig voor de kerst.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooie stempel. Ik ken dat ben je net op zoek naar die ene stempel en als je denkt hem te hebben heb je hem niet grom. En je camee echt prachtig. Goed om te weten dat ze gekleurd kunnen worden met distress inkt want wit is ook maar zo wit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat super Elvira! Die zelfgemaakte camee: schitterend! Mooie tekst heb je ook gebruikt.

  Groetjes,
  Chantal
  (hihi, ik zie nadat ik dit zo getypt heb dat ik precies hetzelfde als Danoesja heb getypt, dat is wel heel toevallig!)


  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kaarten maak je zeg, en dan die tekst erbij. Ja, daar hou ik wel van en heb deze gelijk even overgeschreven.
  Ook ben ik volger van je geworden.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen