zondag 13 januari 2013

Een heel ander kaartje....


Een heel ander kaartje dan jullie van mij gewend zijn. Een kaartje met een prachtige Bijbeltekst. Deze kaartjes maak ik al een tijdje en de bedoeling is dat ik er een ander blog voor aanmaak, maar.....daar heb ik weer hulp nodig van mijn oudste zoon en die zit in het examenjaar en daar kan ik niet zomaar zijn o zo kostbare tijd van inpikken. 
Bij het challenge blog van Serendipity stamps hebben ze nu een challenge waar ik graag aan wil meedoen, vandaar het plaatsen van het kaartje.  Je moest een hart in je kaartje verwerken. Dat mocht in de stempel zitten, in het designpapier, in de stans of de versieringen.
Nou dat is volgens mij wel gelukt :)


De kaart is er een van het Card etc. Blog. Elke maand zijn er twee patronen voor een euro te koop en dit is er eentje van. Deze maand kost dit mooie modelletje maar een euro. Een hart-twister kaart. De hartjes stans is er een van Marianne design.


Hartjes en parelsnoer zijn te koop bij de Xenos


De stempel komt natuurlijk van Serendipity.

Ik hoop dat jullie dit kaartje ook kunnen waarderen en als mijn nieuwe blog een feit is dan horen jullie het wel.
Leuk dat jullie de moeite namen om mijn blog te bezoeken

Lieve groetjes 
Elvira

12 opmerkingen:

  1. Wow Elvira, ik vind dit top. Mooi, stijlvol en heel apart van model. Ik vind het ondertussen wel jammer dat er in Belgiƫ geen Xenos is want ik zie regelmatig mooie spullen van daar voorbijkomen. Maar een mens kan niet alles willen.
    Groetjes

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een leuk modelletje Elvira en mooi versierd,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke kaart is dit geworden.
    Ben benieuwd naar je nieuwe blog, je hebt liturgisch bloemschikken waar alles een betekenis heeft, en dan krijgt je ook liturgische kaarten die een bepaalde betekenis hebben.Zou leuk zijn.
    groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. I wish I could translate what you were saying about your card, but then your beautiful card says all I need to know...love the beautiful sentiment and how creative your pop out card turned out. I love the beautiful hearts, flowers and the great touch of pearls around the sentiment panel. Beautiful job and I am so happy you shared this card with us!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gorgeous! What a fancy card - so elegant! The pop out is amazing and I love all the pretty embellishments!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel mooi modelletje Elvira! Fijn dat je nu weer kaartjes kan plaatsen en er komt vast nog wel weer tijd dat je een tweede blog aan kan maken ;-)
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hij is weer zo mooi, heerlijk om te bewonderen bij je hoor...heb je gemist, zaterdag maar jij heb vast ook genoten he;o) tot gauw,

    Warme groetjes,
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Elvira

    Wat een mooi model kaart, en prachtige tekst heb je gebruikt.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  9. What a fabulous card - it is like a work of art! Very romantic with all the flowers, and I love the heart cut out! Thank you for joining along with the Serendipity Stamps Challenge Blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw deze is mooi Elvira! De tekst is ook erg mooi. Leuk dat je een blog aanmaakt speciaal voor kaarten met bijbelteksten.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wow, this is stunning! I love this fancy fold card, and the beautiful sentiment, just gorgeous!
    Thanks for joining us at Serendipity Stamps challenge!

    BeantwoordenVerwijderen