zaterdag 19 januari 2013

Workshop

Vorig jaar heb ik een aantal keer een workshop mogen volgen bij Monique Lokhorst bij Doe@ding in Spijkenisse. Ontzettend gaaf, leerzaam, leuk en gezellig. Monique geeft samen met Angela de workshop. Monique zorgt ervoor dat je afdrukje subliem wordt ingekleurd en Angela is voor het projectje in elkaar zetten. Een heel gezellig team. Er wordt naast hard weken ook erg gelachen.
Dit zijn voor mij echt ik-kom-even-bij-daagjes. En yeah...ik heb weer een plaatsje weten te boeken bij een komende workshop. Dit keer gaan we een tissuebox "bewerken". Ik heb er nu al zin en moet nog drie weekjes wachten. Hieronder wat foto's van de drie projectjes die ik bij haar gemaakt heb.....

Lieve groetjes Elvira







6 opmerkingen:

  1. wauw super mooi allemaal. Kan me goed indenken dat dat ik-kom-even-bij-dagen zijn. Geniet alvast van de voorpret voor de volgende workshop!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er allemaal erg mooi uit Elvira,ben benieuwd naar het volgende project,groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Elvira,

    Heel mooi gedaan..super ingekleurd, ben benieuwd naar je volgende creatie...Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat zijn inderdaad mooie dingen die je daar gemaakt hebt. Leuk dat je een plaatsje hebt in de volgende en geniet van de voorpret.
    Groetjes

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geweldig mooi hoor! Heerlijk om zo te genieten van dit soort dagen!
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lieve Elvira!

    Je werkstukken zien er geweldig uit! Je bent een lieve, gezellige meid met wie we veel lol hebben. Ik ben blij dat je er morgen weer bij bent!!!

    Veel liefs,
    Monique xxx

    BeantwoordenVerwijderen