maandag 5 juni 2017

Dag allemaal,

Vandaag is het de weer de 5e van de maand en is er weer een nieuwe In the Pictures op het blog van Joy!Crafts.
Deze maand staan de mooie Clear stamps teksten en dots In the Picture.
Prachtige Clear stamps met de mooiste Nederlandse teksten, die je weer met elkaar kunt combineren en ook een prachtig set met dots.Wij als DT dames zijn met deze producten aan de slag gegaan en hebben voor jullie de leukste voorbeelden ter inspiratie gemaakt.

Natuurlijk vinden we het leuk als je een reactie achterlaat.
Onder degene die reageren verloten we een leuke prijs.
De winnaar maken we maandag 12 juni bekend.Ik heb voor jullie een kaartje gemaakt die je heel goed naar iemand kan sturen die geslaagd is. 14 juni is het zo ver, dan krijgen de scholieren uitslag van hun examens  Wij zitten die dag ook in spanning, Onze middelste zoon Fiorique krijgt dan ook te horen of hij geslaagd is.

Ik heb drie witte kaartjes gesneden van 13x 13 cm, 11 x 11 cm en eentje van 9 x 9 cm . Deze heb ik met niet permanente tape op elkaar geplakt.
Ik heb drie kleurtjes memento inkt genomen, Dandelion, Tangelo en Lady Bug en hiermee heb ik kriskras over de drie lagen stempelkarton de verschillende dots gestempeld. Ik heb hierbij wel de stempels aangedrukt zodat deze goed op het papier doorlopen.

Toen ik tevreden was over het resultaat heb ik de drie lagen papier van elkaar afgehaald en deze gemat .Ik heb hiervoor rood cardstock genomen.

Daarna heb ik de gematte stukjes weer op elkaar geplakt met foamtape. Hierbij opgelet  dat de stempels weer goed aansluiten. Voordat ik het kleinste kaartje met foamtape op de grotere heb geplakt heb ik nog eerst even de tekst gestempeld.  
Dit heb ik dan weer op een effen witte kaart geplakt waar ik van tevoren al het andere tekstje op heb gestempeld.Hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren...Nu kunnen jullie weer terug gaan naar het blog van Joy!Crafts om te kijken van de andere dames voor iets moois voor jullie hebben gemaakt

 
 
Lieve groet,
Elvira

9 opmerkingen:

 1. Super leuk gedaan.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleurensamenstelling. Leuk kaartje.

  Liefs Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig zo'n bont gekleurd kaartje met deze mooie stempels....

  groetjes Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een vrolijke kaart Elvira! Knap gedaan hoor!
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk en fris kaartje Elvira, de stempeltechniek die je gebruikt hebt bij dit kaartje komen met die felle kleurtjes mooi tot zijn recht!

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, vrolijke kaart en die stempeltechniek,bedankt voor de uitleg.Ik vroeg het me al af hoe dat gedaan was.Super.
  Groetjes, Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Great color combo and layering on your pretty card!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooi gemaakt. Prachtige vrolijke kleurtjes. Dank voor de uitleg. Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen