woensdag 4 april 2012

Via een omweg.....


Een computer is leuk, problemen met je computer is een ramp.Telkens als ik foto's ging uploaden, viel mijn scherm uit en kreeg ik hem met geen mogelijkheid meer aan. Dus... ik al mijn foto's op een USB stick en deze op de laptop gezet. En nu maar hopen dat deze geen kuren krijgt zodat ik regelmatig iets aan jullie kan laten zien. Als eerste het kaartje dat ik gemaakt heb voor Kreja Teja "het jaar rond". Het thema was Pasen. Ik heb zo'n lieve stempel van Magnolia gebruikt en voor het eerst ingekleurd met Twinkeling H2o. Wat is dat toch leuk spul.Verder mijn nieuwe stansjes van Crealies en Magnolia gebruikt, het vlindertje komt van de Wibra en het lint vond ik bij Blokker. De stempel aan de binnenkant komt bij Doe@ding vandaan. Het papier komt bij Krea Teja vandaan maar ik ben altijd heel snel met snijden en restjes weggooien dat ik altijd vergeet welk papier ik heb gebruikt.
Zo, het is gelukt moet nog wel even wennen aan het toetsenbord, maar ik kan in ieder geval zonder problemen weer mijn creaties aan jullie laten zien.
Bedankt voor jullie bezoekje en hopelijk tot ziens.
Liefs Elvira

4 opmerkingen:

 1. Wauw, mooie kaart Elvira!!

  groetjesssss

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Elvira

  Wat een supermooie kaart, erg leuk model en mooi ingekleurd ook.

  Liefs Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig Elvira! Heel mooi zo in het roze en leuk zijn die H20's he!
  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Elvira. Ben gelijk maar gaan kijken op je blog , en wat een leuke creatie's maak je.En is niks mis mee hoor , en van elke creatie leer je weer zeg ik altijd.
  Ben natuurlijk gelijk volger van je geworden.
  Hoor wel of je nog op de workshop wilt komen.
  Groetjes Adrie (van de workshop bij Anita)

  BeantwoordenVerwijderen