zaterdag 28 april 2012

Een reep chocola oppimpen

Ik zag het iedereen doen en dacht waarom begin ik er niet eens aan. En het is zo leuk om te doen.... gewoon een sinpele reep chocola oppimpen.
Ik heb er een engels papiertje voor gebruikt die eens bij een hobbytijdschrift zat. Alles mooi op elkaar afgestemd. De bloemen zijn gemaakt door bloemetjes met een pons uit te stanzen en meerder op elkaar te plakken en deze afwerken met een papieren roosje. In een kralenwinkel bij ons in de stad hadden ze van die mooie camee-medallionnetjes in allerlei kleuren, de houten vlindertjes komen van de Xenos en de paspop heb ik gestansd en wel op de Krea-doe gekocht. Beplakken met papier en distressen met de diepdonkere rode kleur van Distress inkt. Ook heb ik nog de klimopmal van Marianne  Design gebruikt.
En als je dan alles op een  reep plakt, heb je een leuk aardigheidje om zo maar eens weg te geven.
Lieve groetjes Elvira

4 opmerkingen:

 1. Mmmmm, je zult maar de gelukkige zijn!!! Alleen zonde, om zo'n fantastische verpakking te openen.
  Dus een reep chocolade, die wél goed is voor de lijn :)

  Groetjes, Toos

  p.s. Je woord verificatie uitschakelen zou handiger zijn....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Elvira

  Wat heb je de chocola mooi verstopt.

  Liefs Danoesja.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou Elvira, daar wordt je volgens mij heel blij van als je dit krijgt: zowel van de inhoud als van de verpakking, hihi!
  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Elvira, dit is een ontzettend leuke verpakking geworden en je andere creatie's zijn ook erg mooi. Dus ja kan niet anders dan dat ik ook jouw blog ga volgen ;)

  BeantwoordenVerwijderen